Még nincs saját fiókod? Csinálj egyet és töltsd fel saját listád vagy variáld másokét! Új fiók készítése

Legjobb vírusírtók

A lista a legjobb vírusírtókat tartelmezza, bár fontos megjegyezni, hogy a vírusírtó kiválasztásnál, figyelembe kell venni a számítógép teljesítményét, illetve a felhasználói szokásokat is. Illetve kiegyészítők pl. anti spyware alkalmazása.


1.

Eset Smart security

A díjnyertes NOD32 vírusirtóra épülő ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, mely a vírus- és kémprogramvédelem mellett tűzfalat, valamint levélszemétszűrőt is tartalmaz, így biztonságossá és kényelmessé teszi az internet használatát. Rendkívül alacsony erőforrásigényének köszönhetően pedig nem lassítja le számítógépét.

2.

Avira

A vírusok és egyéb kártevők semlegesítésére alkalmas víruskereső online frissítési lehetőséggel és hatékony. többszintű védelmi rendszerrel rendelkezik. A Virus Guard lehetősége állandó jelleggel figyeli rendszerünket és megakadályozza az ismert, illetve ismeretlen (Heuristic scanning) féreg- és trójai vírusok behatolását: tömörített állományok kezelésére is alkalmas. Az AntiVir Personal Edition csak személyes használatra ingyenes.

3.

Panda

A Panda Antivirus Pro 2010 vírusirtó program a legkönnyebben használható védelmet kínálja számítógépének. Csak telepítenie kell, és többé nem lesz gondja a vírusokkal, kémprogramokkal, a rootkitekkel, a hekkertámadásokkal, az internetes csalással, illetve a személyazonosság eltulajdonításával fenyegető veszélyekkel sem. Minden aggodalom nélkül cseveghet online, megoszthatja fotóit és videóit, igénybe vehet banki vagy online vásárlási szolgáltatásokat, olvasgathatja kedvenc blogjait vagy egyszerűen csak szabadon böngészhet az interneten

4.

Vipre

A VIPRE Antivirus Premium modern felépítésének köszönhetően nem csak a teszteken, de a hétköznapi felhasználás során is hatékony védelmet biztosít számítógépének. A VIPRE számos egyedülálló, innovatív technológiával véd a károkozók és internetes támadások minden típusa ellen.

5.

Norton

A Norton Antivirus 2011 vírusirtó program azonnali védelme jóval több segítséget nyújt a vírusok és a kémprogramok megállításakor.
A Norton Antivirus 2011 összetevői:
Vírusvédelem
Kémprogramok elleni védelem
Rootkitek elleni védelem
Impulzusszerű frissítések
Botok elleni védelem
Hálózat leképezése és figyelése
Norton hírnévszolgáltatás
SONAR 3 viselkedésalapú védelem
A vírusirtó előnyei:
Védi számítógépét a legújabb ismert vírusokkal, kémprogramokkal és más fenyegetésekkel szemben.
Gyors, hatékony online védelmet biztosít, hogy egy lépéssel a kibertámadások előtt legyen.
Aggodalom nélküli csevegést, e-mailezést és fájlmegosztást tesz lehetővé.
Mivel a vírusirtó szoftvert dobozos változatban forgalmazzuk, a vásárlás során az átutalásos és a bankkártyás fizetési mód választható! A csomagot INGYEN szállítjuk házhoz futár segítségével, a számlát pedig postai úton juttatjuk el Önnek

6.

AVG

Az AVG Anti-Virus Free egy megbízható és ingyenes vírusölő.
Egyszerűen használható antivirus, napi frissítéssel és hatékony keresőmotorral. Gyors és nem fogja vissza a gépet. Sajnos az ingyenes változat csak angol nyelven érhető el és csak egy gépen lehet használni otthoni felhasználóként.

7.

Bit Defender

Védelmet nyújt a vírusok, reklám és kémprogramok ellen.
- Valósidejű fájl védelem, böngészés és üzenetküldő programok figyelése.
- Két proaktív technológia a még fel nem ismert fenyegetések ellen.
- Személyes adatok védelme a böngészés során.
- Jelszavak, banki adatok és dokumentumok védelme.
- Azonnali üzenetküldő programokon keresztül küldött beszélgetések kódolása (MSN Messenger és Yahoo! Messenger), hogy az abszolút privát maradjon.
- Rendszervédelem az illetéktelen módosítások ellen.
- Fontos rendszer és programfrissítésekre való figyelmeztetés, hogy a felfedezett biztonsági rések, amik potenciális veszélyt jelentenek, befoltozásra kerüljenek.
- Optimizált keresés. A megbízható programokat a szoftver nem ellenőrzi, csak ha módosult ebből kifolyólag csökkenti a számítógép terhelését.
- Laptop funkció, aminek segítségével nem csökkenti az akkumulátor üzemi idejét, ha noteszgépen kívánjuk használni.
- Játékos (Gamer) üzemmód: Felszabadítja a lefoglalt erőforrásokat, hogy a teljesítmény fokozódjon és nem zavar meg minket felugró ablakokkal játék közben.
- Windows 7 támogatás.
- Óránkénti adatbázis frissítés

8.

Kaspersky

Könnyen használható, felhasználóbarát szoftver, csak újratelepítésnél akadhat kis gond a program önvédelmével. Állítólag szigorúbb vírusírtó teszteken van benne kivetnivaló... A magyar nyelvű felületet nagyon jól megcsinálták!

9.

Nod

Az AV-Comparatives egyik tesztje 16 vírusirtó programot hasonlított össze, ahol az ESET NOD32 szoftvere lett a leggyorsabb, így az elérhető legmagasabb, ADVANCED+ minősítést kapta.

10.

F-Secure

Az F-Secure Internet Security egy teljesen újratervezett verziót kínál, az átfogóbb internetbiztonsághoz, nagy rendszerigények nélkül.
Az automatikus frissítések és a haladó felhő programozás technológia védelmet biztosít az új fertőzések ellen is. Az új Browsing Protection újítás megmutatja, hogy melyik weboldal biztonságos, és melyik az, amit kerülni kell. Az ártalmas oldalak automatikusan blokkolásra kerülnek a biztonságos böngészés érdekében, mialatt a megújult Parental Control távol tartja a gyerekeket a helytelen nettartalmaktól.